Uppsatt:  2009-01-01 kl. 10:48:58
Visas till: 2009-12-31

Angående ev. försäljning av e-Travet

e-Travet är nu är fortfarande till salu, men som jag befarade finns väldigt få som är intresserade som också vill driva sajten vidare i åtminstone ungefär samma anda som jag själv gjort.

Därför kommer jag fortsätta som förut, men med möjlighet för besökare att bidra genom att "skänka" en valfri slant. Sajten är givetvis inte gratis att driva, men som jag sagt tidigare är det mest tidsbrist som spökat. Å andra sidan är det ofta en prioriteringsfråga....jag driver den hellre själv med tidsbrist, än säljer den för (i mitt tycke) underpris till någon/några som troligen i framtiden gör den till en betalsajt/tjänst av något slag. Därför väljer jag att göra på det här viset tills vidare.

Observera att e-Travet fortfarande kommer att vara gratis, då det är helt frivilligt att ge ett bidrag till sajtens kostnader och till viss del för det arbete jag lägger ner.

Jag kommer att använda Payson som betalningsmöjlighet, då det är gratis att öppna konto där, samt att man kan vara hyfsat anonym. Läs gärna mer på www.payson.se, jag tar gärna emot synpunkter från de som har provat på sajtens tjänst!

Jag tar gärna emot era synpunkter och tankar!
Mail: cissan@e-travet.nu


Samtidigt vill jag tacka er besökare och aktiva, det är enbart er förtjänst att jag "orkat" hålla igång e-Travet så många år! Därför är det givet för mig att inte "sälja" de som hållt e-Travet flytande, dvs ER!

Bidrag via länk till Payson


/cissan

 

© 2002 - - - ©
cissan@e-Travet.nu