--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  


Lysande travjournalistik...
skapat av  Holmis  ( inloggad ) 2012-02-07 16:16:57 (599,11)

Tack Robert Okpu som började på Expressen för en tid sedan.. att han nu fått ett eget talkshowprogram på ATG.se är han väl värd att hyllas för!

I mitt tycke är han inte bara mycket bra.. han är en lysande stjärna när mycket av travjounalistiken i en del blad nästan varje vecka leker i sandlådan enligt mitt sett att läsa å tolka deras skrift på. Om jag inhandlar ett blad för att läsa om hästar så är det så j-kla tråkigt att behöva läsa om pajkastning journalister emellan. Ok visst kan man skita att läsa det men man vill ju ha faktan och dom tips som dom iaf ger när dom avlossat veckans kanon.

Nej! Istället för att vara trött på det så vill jag som sakt hylla Robert för sin sakunnighet å hans framgångar i press å webb tv.

Holmis


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-01-24 ©
cissan@e-Travet.nu