--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  


Vinnande råd på travbanan!
skapat av  Holmis  ( inloggad ) 2013-09-26 13:54:16 (167,25)

Vinnande råd på travbanan

Råd nr 1- Drick aldrig alkohol före eller under tävling!

Råd nr 2- Lira dom vinnarspel du har innan tävlingarna börjat och begränsa dom till max 3 spel!

Råd nr 3- Ändra aldrig på ett färdigt streckspel efter värmningar!

Råd nr 3- Plocka aldrig bort den favoriten som är dagens avslag hos tipsters då dom ändå vinner lika ofta som andra favoriter!

Råd nr 4- Sitt lugn så länge du är kvar på ett streckspel!

Råd nr 5- Lira aldrig favoriten i dagens sista lopp då du ska försöka vinna tillbaka pengar!

Råd nr 6- Spela aldrig för mer pengar än du har råd med… Ett bra tips är att lämna bankomatkort hemma samt att räkna med att pengarna du har med dig är slut efter dagen!

Råd nr 7- Ha tur med dig å det rådet kan jag bara önska er som läser detta!

HolmisBidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-01-22 ©
cissan@e-Travet.nu