--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  


Minnernas Internet
skapat av  Holmis  ( inloggad ) 2013-09-28 13:46:06 (213,71)

Minnernas Internet

I detta å kommande inlägg i denna serie så vill jag påtala att detta inte på något sett ska kopplas ihop med Minnernas television då det handlar om bortgångna personer.

I denna serie vill jag hylla dom travskribenter som satt färg på mitt liv på olika sätt.. Och huruvida dessa personer inte finns längre på nätet eller i riktiga livet är vet jag inte,men jag vill som sakt hylla dessa individer ändå!


Leffe B Åhgren

Leffe var den första digitala människan som jag träffade på en travbana…

Hans intresse för trav å detta inlägg som är en klassiker som jag tycker alla borde läsa.. Handlar om dåtida Fritt Forum.. Men jag ser inget hinder att detta som han då skrev kan bli en verklighet igen i framtiden.

Då jag är dålig på länkar så kommer hans inlägg i ett separat inlägg här under.

LBÅ blev min vän och när jag var med om en traumatiskt händelse så var det han som fick mig på rätt köl igen då han skickade en dikt till mig som helt enkelt var mitt i prick då. Leffe var skickligheten själv då det kom till inlägg då han även i livet utanför nätet skrivit fantastiska saker som människor med all sannolikhet även har nytta av än idag!

Till min vän

Fritt Forum - dårarnas paradis


Holmis      Dårarnas paradis  -  Holmis   2013-09-28 13:48:11 (Läst 187 gånger, 56 svar)
             -     2018-09-15 19:45:44 (Läst 0 gånger, 0 svar)
           Dårarnas paradis  -  Jea   2013-09-30 16:05:45 (Läst 232 gånger, 38 svar)
                  -     2018-09-24 11:44:04 (Läst 0 gånger, 0 svar)
                En sak tilll om Leffe!  -  Holmis   2013-10-01 14:37:01 (Läst 206 gånger, 17 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-09-26 ©
cissan@e-Travet.nu