--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  


Minnernas Internet del 2
skapat av  Holmis  ( inloggad ) 2013-10-08 13:24:04 (200,26)

Minnernas Internet del 2

Idle Genius är den mest rakryggaste skribent å vän som jag någonsin träffat på. För mig är IG en idol å förebild på många sätt.

Han drog sig aldrig för att tycka till.. Kommentera eller skriva vad han tycker och jag måste bara säga att jag tog IG på orden och höll alltid med om vad han sa… det enda tråkiga var att han inte drog jämnt med en annan skribent(PP) som kommer få ett eget inlägg framöver här.. Men jag antar att det bara bevisar min devis att Idle Genius var lika dan mot alla och kom det en motprestation så tog han även den.

IG blev även han en vän för mig då jag blev sjuk.. Nu vill jag bjuda tillbaka å hylla honom med detta inlägg.

Undanflykter... Är ett inlägg som visar Igs breda register. Mycket läsvärt och mycket nöje!

Som tidigare kommer detta inlägg under det 1a.. Då jag är dålig på länkar.

Holmis        -     2018-02-09 00:22:33 (Läst 10 gånger, 0 svar)
        -     2018-01-10 01:47:09 (Läst 11 gånger, 0 svar)
      Svar: Minnernas Internet del 2  -  Holmis   2013-10-08 13:25:35 (Läst 212 gånger, 12 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-05-25 ©
cissan@e-Travet.nu