--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  


Något Valla på plats...........
skapat av  Conny  ( inloggad ) 2013-12-26 14:12:00 (169,15)

blev det inte, men loppen blev så bra så jag kunde inte hålla mig ifrån ett litet spel. Några stora pengar tror jag inte på då Maharajah är med, men förhoppningsvis kan det väl bli lite halvskaplig utdelning.

Förutom Hultmans så spikar jag även Julio De Luxe. Jag tror att bägge dessa vinner oavsett om de blir släppta till ledningen eller får traska i dödens.

Två effekthästar var jag nödjad att leta fram o valet föll där på Canaka B.F. samt Chapeau. Bägge dessa lär hitta till tät och förhoppningsvis så håller åtminstone en av dem hela vägen. Helst bägge.

Avd fyra är vinterfavoriten för tvååringar o som vanligt så har man ingen aning om hur dessa gått framåt efter senaste loppen. Borde egentligen helgarderat men plånboken satte stopp vid fem streck. Vi får väl se.

Klass I-finalen innehåller en hel del som ser ut att kunna bli duktiga kusar o även här fick plocka bort några som mycket väl kan blanda sig i striden. Sju streck fick räcka o då är ändå vare sig Lovely Buv eller Verymuchkisskarsk med bland dessa.

I Bronsfinalen borde det kanske räcka med By Air, Claes Boko o Mellby Viking, men jag plockade ändå med Huge Star o Dellvann då en av dessa förmodligen får rygg ledaren.

Ramen på 5250 rader hamnar med hjälp av effektkusarna o min sedvanliga reducering på 486 riksdaler:

1: 1 2 3 4 5E 9....10 7
2: 6.....5 3
3: 2.....3 1
4: 1 3 4 5 10.....9 2
5: 1 3 4 5 6 8 11.....12 2
6: 1 4 5 6 11.....12 7
7: 3 4 5 7 12.....2 6

/Conny


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-08-16 ©
cissan@e-Travet.nu