--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  


Trav på Julafton fom 2014
skapat av  Holmis  ( inloggad ) 2013-12-30 21:04:00 (165,5)

Trav istället för Kalle Anka nästa Julafton

Enligt säkra källor så ska det sändas trav på tv fom nästa Julafton istället för Kalle å co. Det är inte vilka hästar som helst som startar,för att det ska bli en tradition så kommer samma hästar tävla vaje jul.

Askungen går ut i stoeliten å här är det mycket viktigt med skoinfon! Robin Hood ska vara riktigt vass har jag hört. Lady å Lufsen kommer att gå ut i ett eget lopp och vinstpengarna där kommer det stora travspelsbolaget skuta till så pass mycket så att det räcker till både spagetti och frikadeller.

Dom sju små dvärgarna kommer att starta och formen hos dom kommer kunna ändras varje jul,men Toker å Blyger blir nog inte så mycket streckade. Blomsterloppet ser Ferdinand som stor favorit men här är övernattningen väldigt viktig.

Piff å Puff kan ställa till det för förhandsfavoriten Pluto som kommer att köras av Musse Pigg som är en riktig vaken kusk. Benjamin Syrsa är även han en bra kusk men hans köregenskaper kan påverkas av vädret då det inte är säkert att man kan se stjärnorna ens så tidigt på dagen.

Tävlingarna kommer endast sändas på tv då det inte finns någon publik på någon bana då Tomten är upptagen.

Vi ses nästa Jul så kanske vi kan byta ut ideer som vi kan ge alla barn istället för dyra julklappar.

Gott Nytt År!

Önskar Holmis som inte alls är ironisk        -     2017-12-15 21:26:32 (Läst 2 gånger, 0 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-01-24 ©
cissan@e-Travet.nu