--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  


Nu när vi slaktat V86 Xpress...
skapat av  Holmis  ( inloggad ) 2014-03-12 11:37:20 (168,19)

Så känns det rätt att komma med ett åtgärdsförslag. Detta inlägg som jag skrev för över ett år sedan är i mitt tycke ett inte allt för långsökt förslag till förbättring.

Kom gärna med egna förslag oxå så ska vi nog lösa detta... Vi får helt enkelt tänka för dom som inte tänker på oss travnördar.

Jackpottfest på Onsdagar?
skapat av Holmis ( inloggad ) 2012-10-03 03:26:22 (57,0)

Jackpottfest på Onsdagar?

Här kommer mina funderingar till ett nytt riksspel på Onsdagar då Solvalla skulle lysa upp Svenskarnas spel ordentligt mitt i veckan. Nu konkurrerar V75 med Lottos drömvinst och flera stora jackpottar på Stryktipset på Lördagar och vårat flaggskepp står sig bra ändå även utan jackpott då V75 är världens bästa spel! Men istället för att lägga en eventuell jackpot till nästa lördag eller att V65 på vardagar har sin jackpott nästa Torsdag exempelvis så skulle vi kunna skapa en superspelform med jackpott från veckans sk snöboll å ladda allt krut till Onsdagens hästtävlingar.

V86 är helt döfött för en nomalt spelintresserad människa.. Lägg upp det så här istället på Vallalilllördagen

Öppna portarna för kvällens första spel V4. Sedan brakar den stora förslagsvis V65an igång fortsätt sedan att ha V3 inbakat i dubbeln och slå igen portarna efter lopp 11 som får bli ett vinna tillbakapengars lopp.


Att samla veckans jackpott vore sychst mot alla som lirat under veckan som gått och när det luktar mycket pengar att spela om så bara älskar spelare att lira då det vankas jackpott och slipper hålla reda på någon jackpott på Umåker en fredagskväll för vem känner igentligen till dom dagarna förutom oss som älskar sporten och spelet.

Hur ska travpubliken komma tillbaka då? Joo.. Slå upp ett Mcdonalds inne på Valla och har fritt inträde till banan för guds skull.. När vi torskar på liret så kan det vara skönt att ta en burgare för 10 spänn å känna sig något sånär mätt efter kvällens tävlingar.

Mina funderingar Holmis
Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-08-15 ©
cissan@e-Travet.nu