--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  


Harry for president!
skapat av  Marabou River  ( inloggad ) 2014-03-16 16:07:50 (204,20)

Travsporten har problem och nåt måste hända ganska snart för att det inte skall skita sig ordentligt.

Medan vi väntar på Godot får vi glädjas åt hästarna. Just nu gläds jag oerhört över Harry Haythrow. Har kollat på reprisen flera gånger, som om det var min egen häst. Han måste få en inbjudan till Elitloppet i år. Nåt annat är uteslutet.

Om sporten bara kan marknadsföra honom på rätt sätt har vi den episka stjärna som vi har saknat sedan Ego Boy och Legolas. Att han inte vinner alla lopp spelar ingen roll. Här har vi en lite knatte som möter de bästa, men som struntar helt respektlöst i det, och aldrig gör en dålig prestation.

Maharajah föddes till stjärna och han slår inte an på riktigt samma känslosträngar. Alla älskar en fighter, särskilt den som slår från underläge och aldrig ger upp.

//em
      Amen!  -  cissan   2014-03-17 19:25:39 (Läst 230 gånger, 11 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-07-16 ©
cissan@e-Travet.nu