--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  


ATG Testkväll
skapat av  inf  ( inloggad ) 2014-09-22 20:25:56 (179,21)

Fattar inte vad ATG håller på med!

Men då det är ett test och dom ger oss KUNDER en möjlighet att ge feedback så tänkte jag att jag skulle göra det och skrev följande:

-

"Det fungerar inte bra.
Det går inte att spela när det är 45 sekunder kvar. Så när speakern säger att spelet nu stänger så har det redan varit stängt en liten stund.
Sedan så blev det omstart i lopp 5 på Färjestad och speakern sa att spelen öppnades igen. Bra tänkte jag, eftersom jag inte hann få in min V4a. Tyvärr så öppnade aldrig V4 spelet igen. Inte bra!
Tycker personligen att detta är tramsigt. Litar man inte på att ni, ATG, verkligen sköter saker korrekt så kanske man skall fundera på om man skall spela på hästar överhuvudtaget. Kanske kan man ta och spela på uppgjorda fotbollsmatcher istället. Detta nya tilltag är i mina ögon mycket dåligt. Iallafall jag tappar lusten fullständigt att spela och det kan väl inte vara tanken!?"

-

Tja, jag försökte att ge feedback, möttes dock av detta meddelande då jag klickade på Skicka:

"Det gick inte att skicka meddelandet. Vänligen försök senare eller försök kontakta administratören på något annat sätt."


Lysande ATG!


/inf


      Svar: ATG Testkväll  -  cissan   2014-09-23 19:18:40 (Läst 169 gånger, 14 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-01-22 ©
cissan@e-Travet.nu