--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  


Ska precis....
skapat av  cissan  ( inloggad ) 2015-03-22 21:28:16 (176,14)

...till att lägga in resultat från gårdagens V75:a på Momarken.

Ser till min förvåning att Örjan Kihlström är uppsatt på två hästar i första V75, Alamo Boko och Namale Kronos. Samma fel finns på båda classic-sidan och nya ATG-sajten. Det är desstuom liknande fel i flera lopp. Vad är det som händer????? Inte fasen kommer jag ihåg vem som körde vilken häst...nu? Körsvensändringarna är lika förvirrande.

I V75-2 igår så, enligt startlisat kör Magnus Jakobsson två hästar, liksom Höitomt....

Orkar banne mig inte ta tag i det här nu...vad håller de på med?!?!

/cissan- virrfirrad


      Svar: Ska precis....  -  cissan   2015-03-23 19:12:43 (Läst 165 gånger, 6 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-01-24 ©
cissan@e-Travet.nu