--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  


Extra V75 - igen....och jackpot...igen....och lördagslopp...igen...
skapat av  cissan  ( inloggad ) 2015-05-08 19:13:29 (220,33)

...och jag börjar tröttna. Det MÅSTE inte vara V75 varje gång det är ett större lopp nånstans. De lockar ju folk och intresse ändå. V75 är en spelform, lördagarna har under årtionden varit höjdpunkten på veckan. Där har rikstoto-loppen sin hemvist, travets elitserie. Nu byter de ut loppet med en sån kommande stjärna som Månprinsen imorgon. Varför?

En sån som Månprinsen behöver ju synas i TV-rutan, för att locka fler att bli intresserade av trav. Likt Legolas, Ina Scot, Copiad, Järvsöfaks....såna lyfter intresset och MÅSTE få ta plats, oavsett om de är storfavoriter eller inte.

Till råga på allt elände så har de V75 på Charlottenlund på söndag. Bara för Copenhagen Cup går där? När man kollar startlistorna på ATG så är det stört omöjligt att hitta information om hästarna. Härmed lägger jag en förbannelse över alla EXTRA V75!

Min statistik som jag i över tolv år lagt in och sparat, för samtliga V75-omgångar, funderar jag nu allvarligt på att lägga ner. Inget kul längre. Fick veta att det i år är hela 19 st EXTRA V75-omgångar. Snacka om inflation. Mot förra årets 16 st, nåt år dessförinnan 11 st. Vad håller de på med? Sabbar känslan för spelformen, så de måste uppfinna nåt nytt igen? V97? Hualigen.....skräckscenario.

Vill nu göra upprop mot EXTRA-omgångar, lördagslopp och mot dessa eländiga jackpottar.
ATG ligger risigt till. Det finns snart inga incitament för att spela på V75, kanske ska man ta sig en allvarlig funderare på att byta streckspel.

När ska vi demonstrera? På Elitloppslördagen? Ska vi skriva plakat och marchera nedanför E-läktaren? Kanske attackera Bällstaån på innerplan för ett bad för att väcka upp folket igen?

/cissan - på krigssstigen


        -     2018-02-27 16:06:28 (Läst 3 gånger, 0 svar)
        -     2018-01-22 05:13:31 (Läst 6 gånger, 0 svar)
      Svar: Extra V75 - igen....och jackpot...igen....och lördagslopp...igen...  -  Mikael Öberg   2015-05-21 20:40:16 (Läst 195 gånger, 17 svar)
           Svar: Extra V75 - igen....och jackpot...igen....och lördagslopp...igen...  -  Lise-Lotte   2015-05-25 18:26:08 (Läst 206 gånger, 10 svar)
                  -     2017-12-19 00:28:17 (Läst 11 gånger, 0 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-07-18 ©
cissan@e-Travet.nu