--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  


Jägersro Lördag
skapat av  GerryAnders  ( inloggad ) 2015-10-23 11:48:38 (331,16)

Hej!

Det var länge sen :) Här kommer mina tankar inför lördagen. Kom gärna med mothugg om jag tänkt helt snett. Mest frågetecken egentligen..

V75-1
Är inte 11 Order By Keeper väldigt bortglömd? Eller kommer Shadow Woodland till spets och får bestämma?

V75-2
Kan någon hota favoriten? Qualis Talis?

V75-3
Här är min förstahäst 14 Alkalizer Am, motbud på start? 4 (jätterysare?) och kanske 5:an.

V75-4
Öppet?

V75-5
Öppet?

V75-6
1 Takethem är min förstahäst. Om man tittar på Juuls häst och vad den mött och utmanat så ser man Nitalarbralatin, Ringostar Trebb, Creatine m.fl. i listan. Tänker jag helt fel om jag menar att favoriten inte alls har samma hårdhet och rutin? Torskade ju senast mot On Track Piraya och Raggamuffin.
Men det kanske är så att man tror att Juul blir fast och favoriten får spets?

V75-7
Vilket fint lopp! Alfas Da Vinci kan köra sig till spets från perfekt spår? Kan väl i så fall endast förlora om han blir överfallen? Annars är mina motbud främst 12 och 7 (!) den senare helt bortglömd men fastnade ju senast och spurtade bra. Måste väl få vinna snart? Nr 6 är en utländsk luring, brukar ju bli bortglömda på spelet.

Mvh GABidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-09-26 ©
cissan@e-Travet.nu