--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  


Hasta la VISTA e-travet!
skapat av  Holmis  ( inloggad ) 2016-02-22 12:01:10 (660,28)

Hallå alla (sur)fare!

Tänkte skriva ett inlägg för några månader sedan där jag tog på mig dumstruten… Varför?

Jo jag uppdaterade min webbläsare till Google Chrome och vips så kändes det som om jag fått en ny dator så döm om min förvåning då inte ens den webbläsaren stöder Windows Vista längre.

Snart släcks mitt Internet ned då det enda komplementet Internet Explorer 9 inte längre heller stöder mitt operativsystem.

Man måste alltså köpa nytt och det lär jag väl göra såsmåningom.. Men jag tänker leva utan internet ett tag.. Får väl gå förbi biblioteket om jag måste göra något digitalt men just nu är jag så jäkla förbannad att en dator inköpt för över 4000kr inte ens går att surfa med.

Tack för mig!

Holmis      Svar: Hasta la VISTA e-travet!  -  Mr Mike   2016-05-24 22:43:56 (Läst 532 gånger, 19 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-09-19 ©
cissan@e-Travet.nu