--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  


Vad håller ATG på med?
skapat av  Kao  ( inloggad ) 2016-07-24 13:17:58 (506,48)

Hej. Har inte varit här på länge och ville kolla statistiken med kunde inte nå den. Antar att det har med nedläggningen av classic-sidan att göra.
Saknar också classic eftersom jag hade gjort en litet kalkylblad i excel av startlistan på classic. Använder numera aftonbladets startlista istället om/när de behagar att uppdatera den.
Är grymt besviken på ATG för att de la ner Classic men också för att de har infört det de kallar boost. Om jag vill köpa en lott kan jag göra det när som helst överallt. Men jag vill ju inte det utan jag vill satsa på spel med hästar med chans till stora pengar. Nu går ju pengarna till de som tippat rätt boost istället för till de som tippat på de rätta hästarna ... ?? Förstår inte varför de gör som de gör, men vet att det finns fler än jag som reagerat på förändringarna. Vill de att folk ska sluta spela på hästar?


      Svar: Vad håller ATG på med?  -  cissan   2016-07-24 15:49:29 (Läst 534 gånger, 30 svar)
           Svar: Vad håller ATG på med?  -  Kao   2016-07-29 11:05:51 (Läst 472 gånger, 10 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-09-25 ©
cissan@e-Travet.nu