--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  



Svar på Svar: Torvald Palema skapat av  Flashen  2011-01-18 19:38:06 (361,317)


Svar: Torvald Palema
skapat av  Marabou River  ( inloggad ) 2011-01-18 23:51:43 (301,34)

Det är bra att du ruskar liv i oss insomnade lite. Håller helt med om att den där ringhysterin överlevt sig själv. Tycker man skall lägga ned allmänna val också. Ser man ju hur det går när den enfaldiga majoriteten får bestämma.

Undrar egentligen varför rednecksen inte vurmar lika mycket för Hultman? Någon som har en bra teori? Han är väl folklig så det räcker med sina spontana känsloutlevelser, skrattar och gråter om vartannat?

Eller har jag missförstått nåt? Rednecksen tycker kanske inte det är folkligt, utan snarare fjolligt. Verkar som rednecksen struntar i klassiska vinster så länge spiken på V75 sitter som den ska. Det är inte Elvis som påverkat mest. Är vi för influerade av amerikanska ideal från John Waynes och Clint Eastwoods storhetstid? Den tyste mystiske mannen som går sin egen väg. Han som pissar på etablissemanget, tar lagen i egna händer, slår ur underläge och rider bort i solnedgången efter att ensam ha mejat ned "the bad guys". Överallt där Kung Åke drar fram, på travarenan eller i domstolen. Överallt ligger utmanarna utslagna. Utan snack och med en massa verkstad. Och många sparade streck på redneck-kupongerna.

Men oroa dig inte Flashen! Förstår att du är ute och gör lite reklam nu. Snart kommer Hultmans, Maharajas och Travkompaniets tid. Ni skall ju ut i PdA. Då vore det väl fan om inte de eftertraktade hyllningana och ryggdunkarna kommer. Ja, förutsatt att det blir vinst förstås

//em.


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   



Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2024-04-18 ©
cissan@e-Travet.nu