--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  Svar på Varför skriver vi inte? skapat av  Jea  2013-04-24 13:41:05 (211,198)


Min puls har redan ökat...
skapat av  Holmis  ( inloggad ) 2013-04-30 16:09:14 (179,16)

Tjena Jea!

Sedan du skrev ditt inlägg så har jag surfat in på e-travet varje dag.. förut slentriankollade jag bara om något inlägg kommit.. å andra sidan så besöker jag inga andra travsiter förutom iATG då.

Min personliga reflektion är att jag inte köper det där om IRL I Riktiga Livet.. för många av Sveriges befolning lever sitt (IRL) på nätet.

Sedan tycker jag att det är (FF) Fritt Fram altså för gamla rävar att surfa in här å tala genom inlägg.. Varför ska man placera människor i ett fack då det ofta händer att människan utvecklas.. personligen så dricker jag överhuvudtaget ingen alkohol sedan 2 år tillbaka å det är inte enbart för att jag käkar en satans massa mediciner.. Nej jag har insett att jag blir konstig då jag dricker.Fången borde dömas till Rättspsyk för att han inte var i sinna sinnes fulla bruk då han gjorde ngt krimminellt.. Fasiken inte är man väl vid sina sinnes fulla bruk om man är aspackad heller?

Må Väl!

Vänligen Holmis som självklart har snott detta fina sätt av PP att avsluta ett mess!


        -     2017-12-11 03:22:34 (Läst 4 gånger, 0 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-01-23 ©
cissan@e-Travet.nu