--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  Svar på Kan de va...? skapat av  Excellent_X  2013-05-18 10:51:35 (195,13)


Svar: Kan de va...?
skapat av  Jea  (85.225.196.215) 2013-05-20 14:29:04 (186,5)

Jag kan gott meddela att de robotar jag använt mig utav inte genererat några pengar till undertecknad från ATG:s kassa :) Däremot kan jag visa långnäsa till andra spelbolag (poker). Fast, dessa har sen lång tid tillbaka försökt begränsa användningen av mer eller mindre smarta hjälpmedel.

Det vore förresten kul att få lite mer insikt från ATG om dessa "robotar". Är finska, sydafrikanska och tasmanska med australienskiskt pass smartare än svenska robotar? De svenska verkar ju inte vinna något ...

Nästa helg är jag däremot på Valla, rent robotmässigt. Har missat en helg sen 88 och Macken. Då tillhörde jag skaran av illegala spelare, och jag var inte ensam. I princip hela bekanstkapskretsen gick att hitta innanför Solvallas inhägnade område, och med några få undantag spelade alla illegalt :)

/ Jea
Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-01-23 ©
cissan@e-Travet.nu