--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  Svar på VM-guld skapat av  cissan  2013-05-19 22:38:07 (179,34)


Svar: VM-guld
skapat av  Holmis  ( inloggad ) 2013-05-21 16:09:12 (171,16)

Jooo... Och snudd på att Tvn åkte ut genom fönstret för 1a gången vi har vunnit å inte förlorat. Jag syftar då på en 8 minuers paus på Tv 4 direkt efter att matchen slutat och segersötman kommer. Tycker att det var förj-vligt rent ut sakt.

När Tv 4 lanserades så var det för att bli en rikstäckande tv kanal som inte var kommersiell-- Nu har dom sänkt sej ordentligt och en framtida konkurs är väl ingen vågad jissning? Tv 4 News åker nu och hur många bilkracher ska dom visa på Tv 4 Sport? Vilka har pröjsat för Tv 4 Sportxtra? C moresport är fullständigt kasst när det gäller rättigheter till olika tvprogram.. Nej jag orkar inte längre utan snart åker skiten ut!!

Holmis


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-05-25 ©
cissan@e-Travet.nu