--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  Svar på Hur menar Hasse Skarplöth ??? skapat av  Alexander Torgny  2013-12-20 13:06:34 (177,28)


Svar: Hur menar Hasse Skarplöth ???
skapat av  Marabou River  ( inloggad ) 2013-12-21 10:50:56 (188,1)

Nej, ingen julklapp, men kanske en nödvändighet. Vi vet att ATG inte klarar av den internationella konkurrensen. Om det börjar spelas på hinderhästar också kanske vi kan få tillbaka lite av vad de sugit ut ur travsporten i alla år.

Och lekt med virtuella hästar har jag gjort sedan jag fick internet, utan att överge de verkliga för det. Ska vi kunna behålla travsportens höga standard i Sverige behövs det mer pengar än vad svenska folket spelar för hos ATG numera. Så länge pengarna för de virtuella används rätt, dvs för att finansiera de verkliga, så är i alla fall jag på.

Undrar om man kan äga en virtuell ATG-häst? Och träna den? Och välja kusk? Kan bli hur kul som helst. Får man prispengarna insatta på ATG-kontot?

//em


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-05-25 ©
cissan@e-Travet.nu