--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  Svar på Slutresultat e-nkelraderna skapat av  cissan  2015-09-13 16:05:15 (254,52)


Hepp
skapat av  Alexander Torgny  ( inloggad ) 2015-09-19 14:41:27 (252,12)

Jorå jag lever

Träning av travhästar görs ej. För dålig ekonomiska förutsättning + tidsprio från min sida...Möjligt att om möjligheten att leva på det så hade det funnits tid... Nå det är som det är.

Jag har enorma problem att se Liven på datorn ja det går inte faktiskt sedan nya siten
Vad gör jag för fel ... Har laddat ner Crome som de säger man ska men det funkar inte iaf.

Inte heller funkar Jokerinlämningen :;-( Så nu har ATG fått en lirare mindre men va faan jag spelade ju bara för 3000 bagis varje lördag så det har väl ATG råd med

Vet C eller nån annan vad jag gör för fel så ring AT gärna 0708-126205

Ha det Gott !!!


        -     2018-07-10 22:59:03 (Läst 0 gånger, 0 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-08-16 ©
cissan@e-Travet.nu