--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  Svar på Svar: Solvalla på lördag? skapat av  cissan  2015-09-26 08:44:15 (301,82)


Svar: Solvalla på lördag?
skapat av  Conny  ( inloggad ) 2015-09-27 00:40:06 (318,43)

Vad trevligt att ses Cissan!! Måste ha varit bortåt tre år sedan senast. Snyggt spel i sjätte åsså på Mind Your Face. Den hade jag behövt.

Önskar dig lycka till i framtiden och hoppas också att e-travet kan leva kvar i någon form.

Men för det behövs nog att vi besökare anstränger oss lite grann och skriver lite inlägg.Har varit väl dött på siten de gånger man varit in de senaste åren och vi får nog alla ta oss i kragen och formulera våra tankar. Behöver väl heller inte alltid handla om trav, även om det är det som förenar oss.

/Conny


      Svar: Solvalla på lördag?  -  cissan   2015-09-27 18:08:27 (Läst 413 gånger, 17 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-09-25 ©
cissan@e-Travet.nu