--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  Svar på Annandagen på Valla! skapat av  Conny  2015-12-24 23:51:38 (534,22)


Svar: Annandagen på Valla!
skapat av  cissan  ( inloggad ) 2016-01-23 18:32:56 (503,10)

Ähhhuuummmm....ber om ursäkt.

Var inte i huvudstaden under julhelgen, och inte på e-Travet heller...sedan dess

Tappade lite sug efter ATG la ner Classic-sidan. Det var den som jag hämtade all statistik och då även underlag till e-nkelradstävlingen. Allt dog med Classic, med andra ord.

Men travet lever, men mest live, på plats. Inte lika kul längre med nya ATG-sidan, senare sändning för V75, sax på onsdagar. Så det blir inte lijka ofta, och mellan besöken på banan mindre intresse. Tyvärr. Och då åker e-Travet ner i misären också.....

/cissan


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-09-25 ©
cissan@e-Travet.nu