--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  Svar på Svar: Vad håller ATG på med? skapat av  cissan  2016-07-24 15:49:29 (494,28)


Svar: Vad håller ATG på med?
skapat av  Kao (217.210.118.65) 2016-07-29 11:05:51 (438,9)

Håller helt med dig.
Vad gäller nya sajten har jag liknande problem, t.ex försvinner ibland den delsida jag har uppe och ersätts av ngn helt annan utan min medverkan. Sajten är också som helhet mycket rörigare och mer svårnavigerad än classic. Men det värsta tycker jag är att det verkar som om hela ändamålet med ATG har förändrats efter bytet av hemsida. Som om det numera är tekniken som bestämmer hur verksamheten ska bedrivas istället för hästsporten som sådan. Varför har man annars börjat med virituella travlopp och boost som ju kan likställas med vilket lotteri som helst? De vinstpengar som utbetalas där borde läggas på de verkliga loppen istället. På det här sättet kommer intresset för hästsporten att svalna betydligt och det kan ju inte vara särskilt meningsfullt varken för hästägare eller för den organisation som säger sig vilja tillvarata deras intressen.


        -     2018-06-21 15:15:47 (Läst 0 gånger, 0 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-06-24 ©
cissan@e-Travet.nu