--> Favorit    Övrigt - ej trav    Tillbaka  

Svar: And the winner is............
skapat av Smygaren (85.225.172.162) 2010-05-29 14:31:57 (Läst 1906 gånger)

Heat 1: Micke till spets, drog i jämnt hårt tempo. Smygaren togs lugnt och backade ned i rygg på ledaren. Lucka 300 kvar, spurtade som en demon och vann överlägset. Förhandsfavoriten och titelförsvararen hamnade i kön och kroknade varvet kvar.

Heat 2: Långsamt tempo första varvet. Ett väl samlat fält ut på sista bortre långsidan. Stark långspurt av Jörgen. Lätt vunnet.

Finalen: Smygaren i tät med Jörgen i rygg. Ringside fram i dödens via ett inledningsvarv i 1.08-tempo. Övriga avhängda. Ringside kroknade halvvarvet kvar. Smygaren in på upploppet i längdens ledning. Ledarduon visar grym skalle hela vägen in på linjen, där Smygaren vinner med en halv längd.

Hört på stallbacken.
"Tillfällig formtopp på segraren, som visat dålig skalle de senaste åren." (Sagt av tränaren till vinnaren Smygaren)
"Han gör det bra hela tiden, och är nästan alltid på plats i de här hårda loppen" (sagt av tränaren till tvåan Jörgen)
"Han är ojämn i prestationerna. Besitter dock ohyggliga speedresurser. Vi får fila på några detaljer inför nästa års Elitlopp." (sagt av tränaren till trean Ringside)
"Vi provade med helstängt huvudlag idag, och ryckte detta tidigt men fick inget svar." (sagt av tränaren till Jea).


**************************************************************************************

Kvalet (2 st 6-manna bord): ATs kompis Micke spelade aggressivt och var chipleader halvvägs. Övriga spelade halvaggressivt. Jag fick dåliga kort och hade enkla beslut - jag kunde lägga mig med gott samvete så fort någon höjde. Fick två bra händer och då hade även motståndarna hyfsat på hand. Avslutade lägligt med AA när blindsen var höga och vann en trevägspott. Hade därmed en klar chiplead när borden slogs samman med 9 spelare kvar. På det andra var det ganska jämnt. Jörgen hade en hyfsad stack med sig till finalen.

Finalen (9-mannabord): Småstackarna försvann en efter en när blindsen blev höga. Ringside var nästan bankrutt men tripplade upp följt av en uppdubbling i nästa hand. Med tre spelare kvar hade jag och Jörgen 40% var och Ringside 20%. Jag fick QQ all-inm mot RIngsides A9 och vann den potten. Med två spelare kvar hade jag 75% av markerna och Jörgen 25%. Ganska snart blev det all-in med två jämna händer, jag hade AQo mot JTs. Flop AJx. Turn K. River T. Stege mot tvåpar och segern var klar.

Övrigt: Som vanligt utmärkta arrangemang av Marabou - stort tack! Vi minns också Cissans magnumflaska bubbel som kom fram lagom till finalbordet...

Tillbaka

 

© 2002 - - - 2018-03-19 ©
cissan@e-Travet.nu