Registrera Dig!

Tyvärr går det just nu inte att registrera sig via denna sida. Vill du registrera och/eller aktivera ett konto så maila önskat användarnamn, lösenord och mailadress så ordnar jag in det manuellt så snart jag kan!
cissan@e-travet.nu

/ cissan

Namn/signatur:


Email:


Lösenord:


Upprepa lösenord:Kryssa i om Du vill aktivera Ditt konto

Ja, jag vill aktivera mitt konto. Skriv in kombinationen Du ser i det grå fältet ovanför:


  


Registrera Ditt namn/nick på e-Travet
Fyll i det namn/signatur Du vill skriva under. När Du har registrerat Ditt namn, kan ingen annan använda det på chatten utan att ange det lösenord Du valt. Dessutom kan Du genom att välja att aktivera Ditt konto få tillgång till e-Stallet, e-Boxen och "Min Sida". Läs mer via länken "Om e-Travet" här till höger och sedan under rubriken "Registrera och aktivera" längre ned på den sidan.

OBS - Nyhet! Nu när Du är inloggad och skriver på forumet visas varken Ditt IP-nummer eller mailadress för läsarna. En liten förmån för de som har aktiverat sitt konto.

Det är viktigt att Du skriver en aktuell e-postadress, då det är via den vi kommer att kommunicera om frågor uppstår. Det är även via den e-postdress Du anger här som Du får bekräftelse på att Ditt konto aktiverats. Om e-Travet inte kan nå Dig via denna adress, kommer Ditt konto inte att fungera.

Har Du redan registrerat Ditt namn på e-Travet behöver Du bara maila till Admin från den e-postadress Du angav vid registreringen, och tala om att Du vill ha Ditt konto aktiverat. Detta förutsätter då att Din mailadress som Du angav vid registreringen är fungerande.

 

© 2002 - - - 2024-06-15 ©
cissan@e-Travet.nu