--> Forum  Utan frames  Skriv nytt inlägg  Vett och etikett  Smiley-mall  Om e-Travet

Signatur/nick:     Lösenord:       

Forum

e-Travets forum är en plats för funderingar, frågor, svar samt tips och idéer. Huvudämnet och gemensamma nämnaren är TRAV, men även om man är travidiot så finns det ju annat att prata om också.

Vem som helst kan läsa och skriva på forumet, och det finns även möjlighet registrera sitt namn eller signatur. På chatten e-Tjaten kan ingen använda en registrerad signatur utan att ange lösenord. Mer om e-Travet kan Du läsa här.

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Vett och etikett

Kom ihåg att inlägg på forumet registreras tillsammans med Din Epostadress, tidpunkt då inlägget gjordes och Din dators IP-nummer. Vid klagomål på Ditt/Dina inlägg kan Du komma att stängas av från att skriva. Inlägg som inte anses höra hemma på e-Travet.nu kommer att raderas. Använd därför sunt förnuft och hyfsad ton i Ditt sätt att uttrycka Dig!

Reklam, annonsering eller någon form av propaganda är inte tillåtet i inlägg. Givetvis får tips om bra sidor med nyttigt och intressant material förekomma, och gärna även läggas som förslag bland länkarna. Men alltså inte kommersiell reklam och ej heller förtal och/eller smutskastning.
e-Travet.nu annonserar inte om sin existens. Jag litar istället på att besökarna trivs, och sprider namnet vidare genom djungeltelegrafen. Eller kanske i modern tappning - via epost?

Har du aktiverat ett användarkonto till e-Travets community loggar du in endast en gång, sedan är det bara att kliva in i Tjatrummet. På forumet har du som inloggad redan ditt användarnamn ifyllt och klart. Observera att du inte behöver vara inloggad och/eller registrerad för att använda forumet!

OBS!
Om Du är inloggad och skriver på forumet, visas inte Ditt IP-nummer eller mailadress i inlägget. Observera att du loggas ut om du inte varit aktiv på sajten under 20 minuter.

Om Du skriver ett inlägg på forumet har Du godkänt att det kan komma att sparas under rubriken "Favoriter". Där sparas de inlägg som besökarna eller jag själv tycker är extra läsvärda.

Väl mött!

/cissan


Skriv nytt inlägg


Tillbaka

 

© 2002 - - - 2018-11-14 ©
cissan@e-Travet.nu