--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  Svar på Äntligen! skapat av  Svinten  2013-07-20 17:58:17 (205,153)


Alla rätt å helt rätt...
skapat av  Holmis  ( inloggad ) 2013-07-22 14:44:35 (189,23)

Svinten!

Jag förstår att du vill dela med dig av glädjen man får när man vunnit en fin sudd och det tycker jag är jättebra. Man brukar hamna i ett stim när man vunnit en del å jag hoppas det gäller för dig oxå!

Jag gratulerar samtidigt som jag själv får blodad tand att själv kunna skriva ett sånt inlägg inom snar framtid

Läs gärna mitt inlägg "Travfantasten" från forna FF så förstår nog flera den känslan att man vill dela med sig av lyckan att bemästra ett streckspel... Det roligaste för oss travspelare är att man löst gåtan sedan att man vinner pengar oxå är aldrig fel

Vänligen Holmis


        -     2018-01-19 16:26:28 (Läst 0 gånger, 0 svar)
        -     2018-01-07 01:46:26 (Läst 1 gånger, 0 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-02-20 ©
cissan@e-Travet.nu