--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  Svar på Mitt bidrag 3 (i denna avgrundsmörkertävling) skapat av  Conny  2013-11-23 14:12:16 (147,10)


Mitt bidrag 3 (i denna avgrundsmörkertävling)
skapat av  Marabou River (78.133.91.120) 2013-11-30 14:32:15 (182,8)

Så du kommer ihåg Shesellseashells.

Vi får hoppas att hon kan utvecklas på den punkten när hon växt in i den lite för stora overallen. Hon behöver mer muskler som stagar upp henne lite. Såg vi sist på Örebro när hon vinglade bort en seger på upploppet.

Hon har lite svårt med signalsystemet från hjärnan till benen när det är tempoväxling. Därför har man tagit det extremt lugnt från start med henne. Hon är inte ospeedig, men inte tvärspeedig. Hon tappar vanligen någon längd när det är tempoväxling och hon ökar steglängden mer än farten.

Absolut jättekul att hon håller sin fart hela vägen hem. Tycker samtidigt att det är ännu roligare med en häst som kan runda ett helt fält över upploppet. Blir förstås svårare ju högre upp i klasserna hon kommer, men får hon vara frisk och fräsch blir det ett roligt 2014. Hon har haft lite problem med påkarna och var därför lite sen med debuten i år.

Planen att hon skall ut i årgångsloppen för ston nästa år. Skulle kanske kunna stå ut med bajjamajjorna på Axevalla-campingen om hon skulle lyckas ta sig till finalfältet i Stochampionatet.

//em


        -     2018-01-05 09:33:04 (Läst 0 gånger, 0 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-01-23 ©
cissan@e-Travet.nu