--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  Svar på M A H A R A J A H skapat av  inf  2014-01-26 17:18:03 (188,57)


Döp om loppet!
skapat av  Holmis  ( inloggad ) 2014-01-27 13:17:26 (207,3)

Till Nybrinks Tårar!

Oavsett åsikt om Micke så måste alla hylla honom en dag som igår. Han visade äkta känsla om den fina travsporten som vi måste vårda.. Att slå sönder handen och börja gråta får iaf mig att bli lyckligare.

Vet inte hur mycket Örjans rygg pallar mer sulkyåkning men om han tar ett break nu pga ryggen så kan han stoltsera att sluta på topp.. Vilken jäkla styrning 100% enligt mig.

Till den närmaste kretsen gratulerar jag er till ett sportminne som för alltid iaf i mina ögon kommer att minna som Nybrinks Tårar!

Holmis


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-02-20 ©
cissan@e-Travet.nu