Omstart!e-Bloggen av cissan2008-07-15 00:59:09
Omstart!

Vad är det som händer? Lite orolig blir man allt efter lördagens debacle med toton. Det som inte får hända, det hände. Alldeles försent hejdar man starten av V75-6, bilen rullar och både hästar och kuskar är på helspänn...då blåser man till omstart. Och tid tog det innan ny start, och noll information till vare sig besökare på banan, kuskar eller de som satt framför datorn och/eller TV:n. Jodå, när det var dags för omstart fick man reda på varför, men inte många minuter innan. Fel tvillingresultat i loppet innan. Detta måste justeras innan de släppte nästa start.

Det värsta är nog att det inte känns som om det inte kan hända igen. Tidigare under dagen fanns felaktig information att finna på ATG.se och STC:s hemsida. Haaga Prinsen stod som struken med transporthinder som orsak. Men inte i själva startlistan. Att dra slutsatsen att hästen verkligen skulle bli struken var inte svårt, då samma fenomen infann sig lördagen innan. Då blev Frascati struken efter att man redan på fredagkvällen kunnat se detta om man klickat på namnet i startlistan, men i själva startlistan syntes ingenting förrän väldigt mycket senare. Lördag förmiddag närmare bestämt.

Är det buggar i systemet, eller skit bakom tangentborden? Det senare är ju annars kommentaren man hör på jobbet från den piffiga IT-avdelningen när saker inte fungerar som de ska. Det verkar inte riktigt som om alla ens vet hur ATG.se, alltså sajten, fungerar? Och då menar jag inte besökarna, kunderna och spelarna. De vet nog hur man ska finna den info man vill ha, men de som arbetar med att mata in informationen kanske behöver få lite mer kött på benen? Alternativt behöver systemet ses över ordentligt. Eller de som ansvarar för systemet kanske behöver uppgraderas?

Det är givetvis helt i sin ordning att ATG justerar och betalar ut, först till de som var snabba nog att hämta ut vinst på det felaktiga resultatet, men sedan även till de som hade rätt resultat. Hur många av de som fanns på plats hann slänga bongarna? Men hur rätt är det mot de tävlande? Det vill säga de ekipage som snurrade runt på innerplan, på banan och lite varstans och inte fick nån information? Kan tänka mig att det surras ganska bra, men i skymundan. För sånt här ska man nog inte tala högt om? Spelsäkerhet....jojo...och tävlingshästar med nerverna på utsidan blev stirrigare och stirrigare ju längre tiden gick. Irriterade kuskar, tränare, skötare, spelare med flera....

Vi får väl se om jag får någon påstötning för ovanstående rader, men tyvärr blir jag nog ganska svår att nå om ett par dagar och en tid framöver. Det är ju semester och Stochampionat och datorer finns visst på campen, men jag brukar hålla mig ifrån dem så långt det är möjligt.

Det ska i alla fall bli riktigt kul att på plats se Commander Crowe vinna sin 23:e seger, få känna stämningen, spänningen och förväntningarna inför Stochampionatet och delta i alltsammans medan man står och tittar på hästarna.

Ha en skön helg, det ska jag ha!
Nedkopplad, urkopplad, avkopplad och okopplad!

/cissanTillbaka

Kommentarer
Klicka på rubrikerna nedan för att se en enskild kommentar tillsammans med originalinlägget,
eller se alla kommentarer i sin helhetTillbaka


Kommentera?
Den här funktionen är främst till för att någorlunda kortfattat kommentera inlägget ovan. Vill Du ha svar och/eller diskussion så får Du troligen bättre gensvar på e-Travets forum. Du godkänner i och med att du skickar kommentaren att Din dators IP-adress, datum och tidpunkt loggas och visas tillsammans med Din kommentar. Är Du inloggad på e-Travet visas inte Din IP-adress!
Kommentarer som strider mot lagen kommer ovillkorligen att raderas samt i grova fall även polisanmälas.

Ditt namn/signatur:


Din mail:


Rubrik:


Inlägg:
Skriv in kombinationen Du ser i det grå fältet ovanför:


  

 

© 2002 - - - 2018-08-16 ©
cissan@e-Travet.nu