Live-trav eller spel?e-Bloggen av cissan



2008-09-02 23:45:23
Live-trav eller spel?

Ja, det är frågan.

Tittar vi på trav live, eller spelar vi live? Eller båda delarna? Jag tittar mest, ska erkännas. Spelar främst lördagar och då V75, nån dubbel, kanske ett vinnarlir. Men oftast bara V75. Nån gång ett sympatilir mitt i veckan, eller om man får nys om nån med chans. Inte jätteofta med andra ord. Men tittar gör jag, oavsett om jag spelar eller ej. Och spelar jag så blir det via ATG. Nog provade jag nåt spel på trav för många år sen, via nätbolagen, men sen ATG har förbättrat (jovisst, hör och häpna, men så ÄR det!) möjligheterna att spela och att titta på trav så håller jag mig där sporten får betalt.

Just nu är det kalabalik inom travsporten, och jag fattar nog lika mycket som Nybrink ungefär. (Se länk nedan)
När det gäller spelet så är streckspelet det absolut bästa alla kategorier. Om man vill vinna lite större slantar. Eller rättare sagt, om man vill ha chans att vinna lite större slantar. När det gäller vinnarliret så är det, enligt mig dumsnåla j-ar som lirar hellre hos nätbolag till ett odds på, säg...4,25 istället för 3,50? Hur mycket extra ger det i pluskan? Visst, det beror på hur mycket man satsar, men oavsett så blir vinsten marginellt större. Enda fördelen jag sett med nätbolagens spel är de fasta oddsen, som Unibet nu överger. Dessutom får sporten noll, nada. Och visst, Unibet säger sig vilja bidra, men har de gjort det under alla år tidigare? Var är det bidraget i så fall? Nä, upp till bevis!

Jag personligen skiter i var folk spelar, men kom inte och gnäll sen när ATG kanske höjer avgiften för att kolla trav live. Vore rena döden för en annan som ofta nöjer sig med att bara titta.


Pröjsa eller piss off

/cissan



Tillbaka

Kommentarer
Klicka på rubrikerna nedan för att se en enskild kommentar tillsammans med originalinlägget,
eller se alla kommentarer i sin helhet


Najs bild
kommentar av Gäst (inloggad), 2008-09-25klockan 03:10:21.

Japp
kommentar av Gäst (inloggad), 2008-09-25klockan 03:11:16.


Tillbaka


Kommentera?
Den här funktionen är främst till för att någorlunda kortfattat kommentera inlägget ovan. Vill Du ha svar och/eller diskussion så får Du troligen bättre gensvar på e-Travets forum. Du godkänner i och med att du skickar kommentaren att Din dators IP-adress, datum och tidpunkt loggas och visas tillsammans med Din kommentar. Är Du inloggad på e-Travet visas inte Din IP-adress!
Kommentarer som strider mot lagen kommer ovillkorligen att raderas samt i grova fall även polisanmälas.

Ditt namn/signatur:


Din mail:


Rubrik:


Inlägg:




Skriv in kombinationen Du ser i det grå fältet ovanför:


  

 

© 2002 - - - 2024-04-26 ©
cissan@e-Travet.nu