Till salu: e-Travete-Bloggen av cissan2008-11-13 23:38:25
Till salu: e-Travet

e-Travet.nu är till salu, hela sajten eller i delar. Önskvärt är givetvis om köparen är intresserad av att driva sajten vidare. Läs mer via länken ”Om e-Travet” på startsidan. Bakom sajten ligger en administrationsdel som nog kan sägas vara nästan lika stor som det besökaren ser. Det mesta sköts helt uteslutande via formulär. Något undantag finns, men går givetvis att lösa om så önskas.

På grund av e-Travets komplexa uppbyggnad, med en mängd olika filer och kod, så kommer det inte vara möjligt att göra en visning av sajtens uppbyggnad via internet. På grund av detta så mottages endast seriösa bud, och slutaffär görs ej upp via internet. Visning sker endast om köparen kan påvisa ett seriöst och ärligt intresse att verkligen genomföra en affär.

Bud, frågor och önskemål på eventuella delar som vill lämnas bud på tas emot, men endast via mail. Exempel på delar är; statistik, forum, community, utvalda funktioner och/eller domännamnet. Kom med intresseanmälan, frågor, bud eller funderingar till cissan via mail: cissan@e-travet.nuTillbaka

Kommentarer
Klicka på rubrikerna nedan för att se en enskild kommentar tillsammans med originalinlägget,
eller se alla kommentarer i sin helhetTillbaka


Kommentera?
Den här funktionen är främst till för att någorlunda kortfattat kommentera inlägget ovan. Vill Du ha svar och/eller diskussion så får Du troligen bättre gensvar på e-Travets forum. Du godkänner i och med att du skickar kommentaren att Din dators IP-adress, datum och tidpunkt loggas och visas tillsammans med Din kommentar. Är Du inloggad på e-Travet visas inte Din IP-adress!
Kommentarer som strider mot lagen kommer ovillkorligen att raderas samt i grova fall även polisanmälas.

Ditt namn/signatur:


Din mail:


Rubrik:


Inlägg:
Skriv in kombinationen Du ser i det grå fältet ovanför:


  

 

© 2002 - - - 2018-08-15 ©
cissan@e-Travet.nu