Tänt vare´ här!e-Bloggen av cissan2008-12-15 22:25:58
Tänt vare´ här!

Ja, mörkare än så här blir det väl inte? Vintersolståndet brukar infalla den 21 december, då är det mörkaste dagen, eller längsta natten? I alla fall vändpunkten! Okej, några säger att "det står still" nån vecka, men det finns inget som står still! Det viktiga är att samma dag får vi enligt gammal tradition "smaka" på julespriten....men jag hoppas vändningen när det gäller spelet kommer redan dagen innan, dvs lördagen den 20:e för då ska jag smaka på...julglöggen! Och ha sju rätt! Kanske i omvänd ordning, men då är risken att det inte blir nån glögg...en glögg för varje rätt kanske?

Visst är det tragiskt med A2-smittan. Jag minns inte att jag varit med om att en hel DD-omgång ställts in, eller att en V7:a flyttats (eller förr V65:a)...möjligt att det hänt, men minnet mitt vill inte komma ihåg det i alla fall.
Nog fasen är det ganska otroligt att det inte är/har varit obligatoriskt med vaccination?!?! Undrar just om det inte kommer påskyndas nu, är väl redan datum satt längre fram i tiden. Nu vaknar nog staten till när det inte trillar in lika mycket i kassan?

Å så en rapport angående försäljningen av e-Travet. Som nu lagts på is tills vidare. Använder mig av samma text som i den "nyhet" som finns upplagd.

e-Travet är nu är fortfarande till salu, men som jag befarade finns väldigt få som är intresserade som också vill driva sajten vidare i åtminstone ungefär samma anda som jag själv gjort.

Därför kommer jag fortsätta som förut, men med möjlighet för besökare att bidra genom att "skänka" en valfri slant. Sajten är givetvis inte gratis att driva, men som jag sagt tidigare är det mest tidsbrist som spökat. Å andra sidan är det ofta en prioriteringsfråga....jag driver den hellre själv med tidsbrist, än säljer den för (i mitt tycke) underpris till någon/några som troligen i framtiden gör den till en betalsajt/tjänst av något slag. Därför väljer jag att göra på det här viset tills vidare.

Observera att e-Travet fortfarande kommer att vara gratis, då det är helt frivilligt att ge ett bidrag till sajtens kostnader och till viss del för det arbete jag lägger ner.

Jag kommer att använda Payson som betalningsmöjlighet, då det är gratis att öppna konto där, samt att man kan vara hyfsat anonym. Läs gärna mer på www.payson.se.

Bidrag via länk till Payson

Tillbaka

Kommentarer
Klicka på rubrikerna nedan för att se en enskild kommentar tillsammans med originalinlägget,
eller se alla kommentarer i sin helhetTillbaka


Kommentera?
Den här funktionen är främst till för att någorlunda kortfattat kommentera inlägget ovan. Vill Du ha svar och/eller diskussion så får Du troligen bättre gensvar på e-Travets forum. Du godkänner i och med att du skickar kommentaren att Din dators IP-adress, datum och tidpunkt loggas och visas tillsammans med Din kommentar. Är Du inloggad på e-Travet visas inte Din IP-adress!
Kommentarer som strider mot lagen kommer ovillkorligen att raderas samt i grova fall även polisanmälas.

Ditt namn/signatur:


Din mail:


Rubrik:


Inlägg:
Skriv in kombinationen Du ser i det grå fältet ovanför:


  

 

© 2002 - - - 2018-08-15 ©
cissan@e-Travet.nu