Tack ATG Live!e-Bloggen av cissan2009-02-14 15:44:33
Tack ATG Live!

Många har tyckt och tänkt en hel del vad gäller ATG Live, så även jag. Det mesta har varit negativt ska jag erkänna, det bästa och viktigaste är ju faktiskt ändå att möjligheten finns att se loppen live hemifrån. Och den möjligheten har ju funnits länge nu, men hur sändningarna genomförts har åtminstone jag haft en hel del kritik mot. Skrev i ett tidigare blogginlägg följande rader:

Jag betalar gärna några kronor i månaden för att få se travet live via datorn, men även här kan man ge abonnenterna ett mervärde. Jag har länge sagt att jag vill SE vad som händer på banan. Inte höra en massa skitsnack (paussnack) och skitmusik mellan loppen, jag vill se vilka hästar som är ute på banan mellan loppen, jag vill se och höra intervjuerna både före och efter loppen. Hur ofta får man inte en inzoomad bild på nån hage bakom stallbacken istället för live-bilder från banan? Nån idyllisk träddunge utanför travbanan som nån fotograf fått syn på. Fnys! Vill jag se träd går jag ut i skogen.

Är ursäkten den att kommentatorerna inte finns på plats för att kommentera bilderna så skiter jag i det. Jag vill ändå se det som händer på banan! Det är ju det jag betalar för. Och jag lyssnar nog hellre på banans referenter, intervjuer och kommentatorer än ATG-livens dito. Sedär kan vi spara in en hel årslön inkl. sociala avgifter. Det räcker väl med en som håller låda i liven?Men nu måste jag berömma producenten (eller vem avgör?) lite. Visst visar de väl fler segerintrvjuer, utan att kommentatorerna avbryter och en bild på innerplan visas? Visst visar de väl fler bilder från banan mellan loppen?

Kan man hoppas att ATG är aningens mer lyhörda än tidigare när det gäller sina kunders kritik? Jag tror det!

Och kram på dig, dagen till ära!

/cissanTillbaka

Kommentarer
Klicka på rubrikerna nedan för att se en enskild kommentar tillsammans med originalinlägget,
eller se alla kommentarer i sin helhetTillbaka


Kommentera?
Den här funktionen är främst till för att någorlunda kortfattat kommentera inlägget ovan. Vill Du ha svar och/eller diskussion så får Du troligen bättre gensvar på e-Travets forum. Du godkänner i och med att du skickar kommentaren att Din dators IP-adress, datum och tidpunkt loggas och visas tillsammans med Din kommentar. Är Du inloggad på e-Travet visas inte Din IP-adress!
Kommentarer som strider mot lagen kommer ovillkorligen att raderas samt i grova fall även polisanmälas.

Ditt namn/signatur:


Din mail:


Rubrik:


Inlägg:
Skriv in kombinationen Du ser i det grå fältet ovanför:


  

 

© 2002 - - - 2018-01-22 ©
cissan@e-Travet.nu