Påsken förpliktigar - Häxjakt på kvastskaft!e-Bloggen av cissan2009-04-05 22:02:20
Påsken förpliktigar - Häxjakt på kvastskaft!

Nu är det snart dags att bege sig till Blåkulla med kaffekokaren, men innan dess måste jakten på kvistfria skaft få ett slut. Skaften jag menar är givetvis de där det påstås sitta en elektrisk mojäng i ena änden. Undrar just om det inte bara är så enkelt att det är häxorna som blivit moderna och har elektrisk kokare till kaffet? (se bildbeviset!)

Nåväl, må rättvisan ha sin gång. Och låt de som ska döma ut straff göra det. Helst utan häxjakter där det redan bestämts att häxor och annat löst folk ska brännas på bål.

Själv målar jag inga ägg till Påsk, behöver inga fjädrar i hatten, avstår påskharen men vill hemskt gärna ha ett kvistfritt kvastskaft med miljövänlig motor och GPS. Finns de?

Glad Påsk!

/cissanTillbaka

Kommentarer
Klicka på rubrikerna nedan för att se en enskild kommentar tillsammans med originalinlägget,
eller se alla kommentarer i sin helhetTillbaka


Kommentera?
Den här funktionen är främst till för att någorlunda kortfattat kommentera inlägget ovan. Vill Du ha svar och/eller diskussion så får Du troligen bättre gensvar på e-Travets forum. Du godkänner i och med att du skickar kommentaren att Din dators IP-adress, datum och tidpunkt loggas och visas tillsammans med Din kommentar. Är Du inloggad på e-Travet visas inte Din IP-adress!
Kommentarer som strider mot lagen kommer ovillkorligen att raderas samt i grova fall även polisanmälas.

Ditt namn/signatur:


Din mail:


Rubrik:


Inlägg:
Skriv in kombinationen Du ser i det grå fältet ovanför:


  

 

© 2002 - - - 2018-07-18 ©
cissan@e-Travet.nu