Watch out - Here I come!e-Bloggen av cissan2009-07-16 00:13:25
Watch out - Here I come!

Eller: huk er gubber o kärringer, för nu ladder ho om!

Bilden ovan visar den mycket välskötta weber som alltid används av undertecknad vid högtidliga tillfällen. Vilket just kommande helg är, med Stochampionatet som pricken över i.

Ja, alltså....en varning utfärdas till alla som ämnar besöka Axevallas tredagarstrav. Inte just för grillningens skull, de inneboende jag haft har i alla fall inte klagat på maten!

Jag landar på Axevalla hed med mitt mycket enkla, men fullt fungerande ekipage framåt helgen. Eller...kanske ska akta mig för att skriva fungerande? När jag är på turné kan nämligen det mesta hända, även fungerande ekipage kan förvandlas till...icke fungerande!

Men sånt kan man inte oroa sig för, finns alltid värre saker och aldrig något som inte löser sig...till slut. På nåt vis brukar det ju alltid ordna sig? Petitesser som att förtält ska resas är den första utmaningen, näst efter att ha kommit på plats förstås.

För åttonde (!) året i rad parkerar jag på samma plats som jag alltid haft. Smidigt så, jag behöver aldrig leta på alla kända och mindre kända, de som varit med och som vill och vågar, hittar mig alltid närmast rakbanan.

Funderar lite på vad som kommer hända i år? Nattliga snabblopp, impuls-shopping, mordhot och kastrullmän är bara ett axplock från tidigare Stochampionatshelger. För den som inte hört talas om mina tidigare resor rekommenderas att läsa bloggen från förra året vid den här tiden....rubriker är ”Slaget på Axevalla Hed är över...” och ”Första, andra och tredje!”

På avdelningen Favoriter, under kategori Trav går att läsa om min första resa, rubrik Nostalgitripp från Stochampionatet 2002, och en hel roman om 2004 års händelser, första delen är Inför Stochampionatet och fortsättningen på den i e-Travet On Tour: Del 1, Del 2, Del 3.

Inte utan att man blir lite nostalgisk när man nu läser igenom händelserna igen...men nu är det nya tider, nya hästar och nya startlistor! På´t igen bara!Ses vi?

/cissanTillbaka

Kommentarer
Klicka på rubrikerna nedan för att se en enskild kommentar tillsammans med originalinlägget,
eller se alla kommentarer i sin helhet


Solen
kommentar av bo no 1 (78.73.45.168), 2009-07-16klockan 17:36:57.


Tillbaka


Kommentera?
Den här funktionen är främst till för att någorlunda kortfattat kommentera inlägget ovan. Vill Du ha svar och/eller diskussion så får Du troligen bättre gensvar på e-Travets forum. Du godkänner i och med att du skickar kommentaren att Din dators IP-adress, datum och tidpunkt loggas och visas tillsammans med Din kommentar. Är Du inloggad på e-Travet visas inte Din IP-adress!
Kommentarer som strider mot lagen kommer ovillkorligen att raderas samt i grova fall även polisanmälas.

Ditt namn/signatur:


Din mail:


Rubrik:


Inlägg:
Skriv in kombinationen Du ser i det grå fältet ovanför:


  

 

© 2002 - - - 2018-08-15 ©
cissan@e-Travet.nu