Första kvällen på Axevalla Travcamping..............e-Bloggen av cissan2010-07-28 01:13:11
Första kvällen på Axevalla Travcamping..............

....blev jag inbjuden på lite öl och revben, samt Irish Coffee som numer är standard. Mina "kastrullgubbar" som jag träffade första gången 2004 är alltid på plats redan på tisdagen. (Går att läsa om bland "Favoriter" här på e-Travet, under kategori "Övrigt" med rubrik "Inför Stochampionatet". Sedan dess slår de alltid en signal på tisdagen och talar om att de är på plats och frågar var jag är. Trevligt, men i år överraskade jag när jag kom in på campen med mitt ekipage och fångade in dem när de promenerade hemåt efter en sväng till Axvall!

Nåväl....sen ankomst tisdag kväll, men efter att ha stärkt självförtroendet med ovanstående mat och dryck bestämde jag mig för att ge mig på förtältet. Inte en vindpust och ljummet i luften var perfekta förutsättningar. Fram med alla pinnar, ett glas vin och sen var pysslet igång.

Bilden visar när jag har fått ihop det mesta, lite smådetaljer kvarstår. Och jag lovar, för första gången knåpade jag ihop hela faderuttan alldeles själv! Att det var vindstilla underlättade, men mina träningsläger en gång om året på Skaraslätten har nog gjort lite nytta också ;-)Tillbaka

Kommentarer
Klicka på rubrikerna nedan för att se en enskild kommentar tillsammans med originalinlägget,
eller se alla kommentarer i sin helhetTillbaka


Kommentera?
Den här funktionen är främst till för att någorlunda kortfattat kommentera inlägget ovan. Vill Du ha svar och/eller diskussion så får Du troligen bättre gensvar på e-Travets forum. Du godkänner i och med att du skickar kommentaren att Din dators IP-adress, datum och tidpunkt loggas och visas tillsammans med Din kommentar. Är Du inloggad på e-Travet visas inte Din IP-adress!
Kommentarer som strider mot lagen kommer ovillkorligen att raderas samt i grova fall även polisanmälas.

Ditt namn/signatur:


Din mail:


Rubrik:


Inlägg:
Skriv in kombinationen Du ser i det grå fältet ovanför:


  

 

© 2002 - - - 2018-08-15 ©
cissan@e-Travet.nu