Kaos är mitt mellannamne-Bloggen av cissan2010-10-16 12:24:06
Kaos är mitt mellannamn

Jag är såpass van vid kaos att jag finner en form av ro i det. Det känns lite som "hemma" liksom. Svårt att förklara. Inte så att jag söker mig själv till kaos, på något underligt vis hittar kaoset mig alltid ändå. Mitt huvud och min kropp blir rastlösa om livet står still. Det måste hända något. Inte nödvändigtvis något negativt, men något. Förutsägbart och ”livet har sin stilla gång” fungerar inte för mig.

Ovanstående innebär att jag ibland måste prioritera vilket kaos jag ska lägga mina resurser på. Inte ens jag kan underhålla alltför mycket kaos samtidigt. Då blir det ibland så att e-Travet blir lidande i den bemärkelsen att jag inte uppdaterar sajten lika ofta som vanligt. En sån period är jag just nu inne i, sedan en tid tillbaka. Jag försöker dock alltid hålla näsan över vattenytan genom att hålla igång de primära funktionerna, som t ex e-nkelraderna. Även om det blir förseningar så är det mitt mål. Den här bloggen har dock fått lida, och här kommer nog bara nya inlägg när andan faller på. Men här är i alla fall ett, om än lite kaosartat :-)

Hoppas ni har överseende med en kaosberoende cissan!Tillbaka

Kommentarer
Klicka på rubrikerna nedan för att se en enskild kommentar tillsammans med originalinlägget,
eller se alla kommentarer i sin helhet


Kaos var ordet...
kommentar av Holmis (inloggad), 2010-11-11klockan 21:55:35.


Tillbaka


Kommentera?
Den här funktionen är främst till för att någorlunda kortfattat kommentera inlägget ovan. Vill Du ha svar och/eller diskussion så får Du troligen bättre gensvar på e-Travets forum. Du godkänner i och med att du skickar kommentaren att Din dators IP-adress, datum och tidpunkt loggas och visas tillsammans med Din kommentar. Är Du inloggad på e-Travet visas inte Din IP-adress!
Kommentarer som strider mot lagen kommer ovillkorligen att raderas samt i grova fall även polisanmälas.

Ditt namn/signatur:


Din mail:


Rubrik:


Inlägg:
Skriv in kombinationen Du ser i det grå fältet ovanför:


  

 

© 2002 - - - 2018-02-25 ©
cissan@e-Travet.nu