Ett riktigt Gott Nytt År!e-Bloggen av cissan2010-12-31 20:19:37
Ett riktigt Gott Nytt År!

Ja, det önskar jag er alla och mig själv. Lite självisk får man väl vara? Jag hoppas kunna vara lite mer aktiv framöver under nya året, för 2010 har inte varit mitt år här precis. Åtminstone jag prioroterar emellanåt, och även om e-Travet ligger högt så ligger det inte allra högst på min priolista.

Men....om, jag säger OM, det lugnar ner sig lite...det räcker med liiiite, för helt lugnt kan det ju inte vara, så kanske, kanske....det blir lite mer bloggande innan det är dags för nästa upptäcktsresa.


En fundering.....om snön ligger kvar tills i mitten på april....är ju inte helt ovanligt, väl? I så fall har vi haft snö i ett halvt år. Såååå...om jag vinner ett par, tre millar, så är det ett nytt boende i ett varmt land som gäller. Kommer då till Sverige juni, juli, augusti och över jul och nyår. Räcker gott.

Kan man få drömvinsten redan på söndag den 2 januari så man kan gå till jobbet dagen efter och vinka hej då? :-)

Ps. Ja, okej då. Kommer väl en sväng sista helgen i maj också :-))

Gott Nytt Travligt och Vinstrikt År!

/cissanTillbaka

Kommentarer
Klicka på rubrikerna nedan för att se en enskild kommentar tillsammans med originalinlägget,
eller se alla kommentarer i sin helhetTillbaka


Kommentera?
Den här funktionen är främst till för att någorlunda kortfattat kommentera inlägget ovan. Vill Du ha svar och/eller diskussion så får Du troligen bättre gensvar på e-Travets forum. Du godkänner i och med att du skickar kommentaren att Din dators IP-adress, datum och tidpunkt loggas och visas tillsammans med Din kommentar. Är Du inloggad på e-Travet visas inte Din IP-adress!
Kommentarer som strider mot lagen kommer ovillkorligen att raderas samt i grova fall även polisanmälas.

Ditt namn/signatur:


Din mail:


Rubrik:


Inlägg:
Skriv in kombinationen Du ser i det grå fältet ovanför:


  

 

© 2002 - - - 2018-08-15 ©
cissan@e-Travet.nu