Morgonstund har guld.......nä, nä, nä.......e-Bloggen av cissan2011-07-30 23:23:04
Morgonstund har guld.......nä, nä, nä.......

... inte hos cissan! Är naturligt och medfött morgontrött så när dessa tjejer bankar (just det BANKAR!) på husvagnen klockan sex på torsdagmorgonen så väcker de inte bara cissan. Övriga runtomkring frågade senare om det var jag som blivit väckt på morgonen....tror fasen det. Jag trodde det gällde livet, att något hänt, hästar rymt, hundar på banan, inbrott, brand, ja inte hade jag en aning om att de bara inte kunde sova och fick för sig att hälsa på ”den där trevliga tjejen” de varit hos kvällen innan eller rättare, endast för några timmar sedan....

Så när jag vaknat till och förstått att inget allvarligt eller brådskande var på gång, blev det kaffe....och som synes på bilden (tjejerna får förbli anonyma) – standarden numer till kaffet – Xanté. Den bjöd jag på efter att de drällt upp en omgång Dooleys. Och tidsstämpeln på bilden...stämmer...hualigen! Ni förstår att det är ett hårt liv! Men trevligt, för det mesta.

Dessa tjejer var inblandade i mycket kommande dagar. På nåt vis hamnade jag mitt i smeten också? Jag blev även morsa till ett par unga grabbar som bosatte sig precis intill mig. En var Arns ättling, det är jag bombsäker på! Han hade växt upp i Gudhem? Den andre var nog Eddie Medusas efterträdare, han körde ju Volvo och kände Eddie? Fast det var ju Arns ättling som gjorde. Det gäller ju att hålla sig väl med närmsta grannarna och min taktik med bål gick hem även där ;-) Frukt är underskattat! Men jag ger mig den på att det var de som fick med sig min fina Nationalteatern-skiva *snyft* den saknas mig!

Grabbarna fick ytterligare en grabb (något lugnare ska tilläggas) inneboende under helgen, nån äldre dansbandslirare i raggarbil inhystes också i den vagnen.....när han inte fick lämna plats för uppraggade tjejer som skulle tas om hand *puuhhhh*....

Tjejerna, grabbarna, kastrullmännen, cykelmannen, inneboende, utomboende göteborgare som alltid slår upp tältet bredvid mig på lördagen samt strippstångens kung och en massa andra är ett ganska trevligt umgänge. Men visst sker det incidenter, grabbarna ville ha mer frukt och kom på att om ”mamma” ordnar frukt (till bålen) så fixar de övrigt innehåll, kärleksbekymmer hade de grabbstackarna, kalla duschar, fastbundna grillar, åskdundrande nätter och hejdlöst regnande.

Samt att cissan hamnade mitt i ett hundslagsmål. En liten tvåkilos (Pappillon, eller vad de heter?) höll på att bli uppäten av en Golden Retriever, som rymt för att just äta upp den lille... Den store lurven jagade den lille runt i tjejernas partytält tre varv under tiden det var ett sjuhelsikes liv, alla hojtade, bordet välte, hundarna skrek, ylade, högg och skällde och körde rejset, ett sånt jäkla liv vet jag inte när jag hörde/såg senast. Någon skriker ”stoppa honom” och vad gör cissan? Hon stampar på kopplet och drar vad hon orkar. Det var ju deras (tjejernas) hund, den lille, gudbevars, men alla satt som frågetecken och viftade lite omkring sig. Svartsjuka var orsaken där, den lille hade friat till Goldenhannens tjejkompis, så intriger och kärleksbekymmer samt rivalitet var det gott om i år  Men cissan lyckades få bort lurven så tjejerna kunde fånga in den lille ettrige och ägarn till den store kom lagom när allt var över.

Men när jag tänker efter...så har jag nog redan börjat blanda ihop vad som hände när...men allt har nog hänt, och även om ni inte tror det så är nog allt sant, och även om det inte skulle vara det så kanske det mesta är sant i alla fall? Eller så har inget hänt alls?

Jag var ganska medtagen på torsdagkvällen efter den tidiga väckningen och Arns krigare som rände hit o dit hela dagen. Så när klockan var närmare ett så smög jag in i husvagnen, jag tänkte på helgen, det var ju på fredagen travet började och då bör man vara lite alert?

Men så i sjutton! Så kommer de och väcker mig igen, nu mitt i natten? Ett förbaskat bankande på vagnen, jag far upp och det tar en stund innan jag begriper att det...var Tor med yxan som bankade på. Men det gjorde han så rejält att cissan fick inte sova den natten heller. Från halv tre åskade det sanslöst ett par timmar, därefter sköljde regnet ner. Och de som bott i husvagn vet att det INTE är något sövande ljud, den som säger det ljuger tungan svart! Regn DÅNAR på ett husvagnstak.

Så...resultatet på fredagen blev ungefär fem timmars sömn de första två nätterna.....sedan onsdag morgon alltså? *gääääsp* Och fredagen, kvällen och natten blev låååååååååång.

Kanske har jag berättat allt eller så kommer lite till? Vi får se....om jag kan ljuga ihop nån mer historia vid ett senare tillfälle ;-)Tillbaka

Kommentarer
Klicka på rubrikerna nedan för att se en enskild kommentar tillsammans med originalinlägget,
eller se alla kommentarer i sin helhetTillbaka


Kommentera?
Den här funktionen är främst till för att någorlunda kortfattat kommentera inlägget ovan. Vill Du ha svar och/eller diskussion så får Du troligen bättre gensvar på e-Travets forum. Du godkänner i och med att du skickar kommentaren att Din dators IP-adress, datum och tidpunkt loggas och visas tillsammans med Din kommentar. Är Du inloggad på e-Travet visas inte Din IP-adress!
Kommentarer som strider mot lagen kommer ovillkorligen att raderas samt i grova fall även polisanmälas.

Ditt namn/signatur:


Din mail:


Rubrik:


Inlägg:
Skriv in kombinationen Du ser i det grå fältet ovanför:


  

 

© 2002 - - - 2018-10-18 ©
cissan@e-Travet.nu