En buss kommer lastad....e-Bloggen av cissan2013-05-27 00:47:45
En buss kommer lastad....

...med Elitloppsdeltagare. Och lagom när de körde fram med bussen så började duggregnet falla...faktiskt troligen det sämsta väder jag upplevt en Elitloppsdag. Eller så vill jag inte minnas?

+++++
Men en av de roligare vinnarna jag upplevt, har knappt smält dagen och racen än. Hur många vinner VM-guld och äger häst som vinner Elitloppet under loppet av en vecka?

- - - - -
Jag tycker det var oerhört illa att veterinär, tränare och kusk blundade för Commander Crowes hälta. Han såg inte bra ut när jag såg honom i värmningen när Abricard Matthieu körde undan på bortre lång, och när han kom ut till loppet var det inte ett dugg bättre...marginellt i så fall. Jag har alltid gillat hästen, men det är inte rättvist mot honom att starta i ett sånt hårt lopp som Elitloppet utan att vara helt fräsch.

/cissanTillbaka

Kommentarer
Klicka på rubrikerna nedan för att se en enskild kommentar tillsammans med originalinlägget,
eller se alla kommentarer i sin helhetTillbaka


Kommentera?
Den här funktionen är främst till för att någorlunda kortfattat kommentera inlägget ovan. Vill Du ha svar och/eller diskussion så får Du troligen bättre gensvar på e-Travets forum. Du godkänner i och med att du skickar kommentaren att Din dators IP-adress, datum och tidpunkt loggas och visas tillsammans med Din kommentar. Är Du inloggad på e-Travet visas inte Din IP-adress!
Kommentarer som strider mot lagen kommer ovillkorligen att raderas samt i grova fall även polisanmälas.

Ditt namn/signatur:


Din mail:


Rubrik:


Inlägg:
Skriv in kombinationen Du ser i det grå fältet ovanför:


  

 

© 2002 - - - 2018-01-23 ©
cissan@e-Travet.nu