--> Forum   Första sidan   Tillbaka   Nytt inlägg   Information   Vett och etikett   Smiley-mall   Forum i frames   Om e-Travet  Svar på Undergången är nära, LOSERS! Grattis....soffpotatis. skapat av  cissan  2014-03-05 23:13:14 (760,58)


Svar: Undergången är nära, LOSERS! Grattis....soffpotatis.
skapat av  Holmis  ( inloggad ) 2014-03-06 16:53:59 (202,9)

Lysande inlägg TYVÄR!!!

Tycker att många kan ta på sig dumstruten... Hur kan man dissa exemplet V86 på tv för att sedan vända tvärt? Jag får inte ihop ekvationen förutom att dom får betalt för att Hauusa programiden. Enligt gamla Guidenkillen Nybrink så var det tvärt omöjligt att lägga ned tid för att lösa V86 för att i nästa andning tycka det är skitlätt? Jisses... Kan nästan tro att han bytt tidning til Xpressen.

Första programmet såg jag utan(som vanligt) ej lirat spelet V86. Det var bara stressande för mig.. Att sedan omsättningen sjunker med ca 30% till veckan efter är iaf för mig fullt förståligt trots att det vankas 10 millar till en ensam vinnare.

Man ska inte sparka på dom som ligger tycker nog en del... men jag anser överhuvudtaget att vår kära travsport håller på att dö.

Holmis


        -     2017-12-03 22:12:28 (Läst 16 gånger, 0 svar)


Bidra till e-Travet!
OBS! Frivilligt bidrag till e-Travets drift via länk till www.Payson.se. Läs mer HÄR.

Signatur/nick:     Lösenord:       


Svara på inlägget

Observera!
Det är enligt lag förbjudet att lägga ut någon annans namn, adress eller andra personliga uppgifter. Ett taget nickname/signatur kan dock inte härledas till en viss persons riktiga namn.

Det är enligt lag förbjudet att förtala någon eller använda kränkande uttalanden om/till någon.

Då e-Travet inte har, eller har tänkt söka utgivningstillstånd, så finns därmed ej heller enligt lag någon ansvarig utgivare. Det innebär också att e-Travet inte ur den aspekten skyddas av grundlagarna, t ex Tryckfrihetsförordningen och Yttrandefrihetsgrundlagen. Den som skriver ett inlägg är därför själv ansvarig för innehållet. Dock har e-Travet rättighet att radera inlägg som anses olämpliga.

När det gäller förtal och/eller kränkande uttalanden så gäller det givetvis även offentliga personer. Dock anses inte konstruktiv kritik som har med offentliga personers offentliga yrkesutövande att göra, som kränkande uttalanden. Alltså kan man kommentera och kritisera kuskar och tränare, precis som tidigare.

Om kopierad text från andra hemsidor/tidningar används, glöm ej ange källan. Från upphovsrättslagen 22 §: "Var och en får citera ur offentliggjorda verk i överensstämmelse med god sed och i den omfattning som motiveras av ändamålet. Lag (1993:1007)." Även för publicerade citat bör källa anges.

Namn:   

Email:   Rubrik:


Inlägg:


Länk:


Namn på länken:


  

Tillbaka    Skriv nytt inlägg

 

© 2002 - - - 2018-06-19 ©
cissan@e-Travet.nu