TävlingsForum

På e-Travets TävlingsForum är det fritt att anordna tävlingar. De ska dock ha anknytning till trav på något sätt. e-Travet ansvarar inte för de tävlingar som anordnas av andra än där e-Travet står som arrangör. Alltså ansvarar den eller de som lägger upp en tävling för specifika regler, rättningar och eventuella priser.

OBS - Nyhet!
Nu när Du är inloggad och skriver på forumet visas varken Ditt IP-nummer eller mailadress för läsarna. En liten förmån för de som har aktiverat sitt konto.


Vett och etikett

Kom ihåg att inlägg på forumet registreras tillsammans med Din Epostadress, tidpunkt då inlägget gjordes och Din dators IP-nummer. Vid klagomål på Ditt/Dina inlägg kan Du komma att stängas av från att skriva. Inlägg som inte anses höra hemma på e-Travet.nu kommer att raderas. Använd därför sunt förnuft och hyfsad ton i Ditt sätt att uttrycka Dig!

Reklam, annonsering eller någon form av propaganda är inte tillåtet i inlägg. Givetvis får tips om bra sidor med nyttigt och intressant material förekomma, och gärna även läggas som förslag bland länkarna. Men alltså inte kommersiell reklam och ej heller förtal och/eller smutskastning.


Väl mött!

/cissan

 

© 2002 - - - 2019-01-20 ©
cissan@e-Travet.nu