Solvallas baksidae-Bloggen av cissan2008-08-07 14:06:42
Solvallas baksida

Kom på att jag glömt skriva om min vistelse på Solvalla Citycamping. Ja, det är precis bakom Solvalla, mitt emot publikplats man kan se skymten av ett gäng husvagnar.

Jag tog min husvagn och två grabbar, glad i hågen och räknade med att bo där några dagar. Kan säga att vi checkade in och ut samtidigt morgonen efter vi anlände. Vi hade inte hamnat på enbart Solvallas baksida, jag tror det var hela Sveriges baksida???? Inget trevligt ställe minsann. Fick en del olustiga krypningar i kroppen när man såg sig omkring....både av hur stället är skött och av en del boende. Vissa bodde tydligen där permanent?

Vi tog oss alltså in på campingen ena kvällen, rymde hem till en väninna i Sundbyberg där vi vistades hela kvällen, och sen drog vi listigt iväg morgonen efter. När klockan var öppningsdags hade vi vevat upp, krokat på och var färdiga att ta till flykten!

Såg att några stackars tyskar också förirrat sig in på samma ställe. Vilken syn har de på Sverige och turistande efter en sån vistelse? HUA!

Som tur är tipsade min väninna om Ängby Camping där vi mådde kanon i solen några dagar. Snacka om räddningsplanka!

Aldrig mer Solvallas Baksida! Hädanefter håller jag mig på "rätt sida", i ur och skur.

cissan

Tillbaka

Kommentarer
Klicka på rubrikerna nedan för att se en enskild kommentar tillsammans med originalinlägget,
eller se alla kommentarer i sin helhetTillbaka


Kommentera?
Den här funktionen är främst till för att någorlunda kortfattat kommentera inlägget ovan. Vill Du ha svar och/eller diskussion så får Du troligen bättre gensvar på e-Travets forum. Du godkänner i och med att du skickar kommentaren att Din dators IP-adress, datum och tidpunkt loggas och visas tillsammans med Din kommentar. Är Du inloggad på e-Travet visas inte Din IP-adress!
Kommentarer som strider mot lagen kommer ovillkorligen att raderas samt i grova fall även polisanmälas.

Ditt namn/signatur:


Din mail:


Rubrik:


Inlägg:
Skriv in kombinationen Du ser i det grå fältet ovanför:


  

 

© 2002 - - - 2019-01-20 ©
cissan@e-Travet.nu